Anch The One And Only

Direktlänk till inlägg 10 september 2012

Ja vad ska man säga :)

Av Anch - 10 september 2012 08:33

Nu har vi bott här sedan den 24/8 å de är nog ett av de bästa besluten vi gjort :)

Barnen trivs superbra här, allt funkar klockrent i skolan och vi trivs alla i lägenheten :)

Snart har vi plockat ur allt ifrån den gamla lägenheten så vi kan avsluta det kapitlet helt :)

 

Jaha hur det går annars, jodå knallar på.

Fortfarande arb lös men men det kommer att släppa när som :)

 

Idag är barna hemma å sjuka båda två så det blir lugnt idag, massa mys :)

 

Imorgon ska vi in till US i Linköping med Nea för att undersöka vad det kan vara för fel på henne.

Förhoppningsvis så kan vi få ett vettigt svar av läkaren iom att vi inte har fått ett rakt svar på 2 år nu... Sist vi var in till akuten med henne var bara någon dag in på nya skolläsåret.

Kommer in till läkaren och han börjar undersöka henne och talar om att hon har en inflammation i knät pga snedbelastning, sen när han kollar höften på henne upptäcker han att det inte är höften utan det är bäckenet som hon har ont i och talar om att han ska skicka en lapp till läkaren på ortopeden för att skynda på det hela lite granna för hon behövde få komma in till en specialist så snart som möjligt.

Så nu är den dagen här eller ja rättare sagt imorgon.

 

Har lite å fixa idag iom att det blir att ringa runt till försäkringsbolag å kolla hur det ligger till och vem det är som ska stå för vad om det nu skulle bli så att hon blir op eller inlaggd iom att då är det bara för mamma att sova på sjukan.

 

Nej nu ska man ju inte gå händelserna iförväg men som Nea sa till mig igår när hon skulle gå å lägga sig:

" Jag tänker inte lämna sjukhuset fören dem har gjort något åt smärtan, för nu orkar inte jag mer. Även om det kommer att ta flera år så kommer jag att sitta på sjukhuset till dem har hjälpt mig " 

Jag är väldigt imponerad utav Nea faktist, hon har så fruktansvärt ont att hon inte kan gå vissa gånger men hon kämpar och vägrar att ge sig.

Hon försöker att vara med på skolan och gymnastiken även om hon inte kan springa så försöker hon göra allt annat dem gör.

Det jag blev mest impad av var när hon kom hem från skolan i fredags och talade om att hon hade hoppat höjdhopp med ett ben och höjden hon klarade var 85 cm :)

Jävligt starkt gjort tycker jag :)

 

Nej nu ska jag fixa lite här hemma å ta hand om mina sjuklingar.

Uppdatering om hur allt går med Nea kommer att komma :)

 

Puss å kram :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anch - 3 december 2012 13:13

Som sagt har väl helt glömt bort att jag har en blogg då men kan ju uppdatera lite om vad livet har gett sedan jag skrev sist :)   Har varit till sjukan ytterligare gånger med Nea å hennes ben, börjar vara skapligt trött på att aldrig få några ra...

Av Anch - 12 oktober 2012 10:19

Sedan vi gifte oss :) Det har varit 10 år av upp å ner men dem goda stunderna överväger dem "dåliga".   Vi har gått igenom praktist taget allt å vi har kommit ut som vinnare på andra sidan :) Det finns många som har försökt sätta käppar i hju...

Av Anch - 27 september 2012 08:37

Som sagt igåt fick vi ju veta att dem hade sett en förändring på Neas röntgenbilder som ska vidare undersökas. Vi var även till VC iom att vi hade fått en tid dit för att träffa läkaren som kommer att vara " sambandscentralen" för allt.   Det b...

Av Anch - 26 september 2012 12:43

Japp idag fick vi brev från läkaren ang Neas höft och problemen med den. Som jag skrivit tidigare så har hon gått med detta i 2 år och läkarna har inte hittat något fel fast dem ser att det är något fel men nu har dem ÄNTLIGEN hittat felet. Det s...

Av Anch - 18 september 2012 22:43

Ja så har vi fått ytterligare en läkartid till Nea, ytterligare en läkare att förklara situationen för... Detta håller på å gå oss alla på nerverna, det spelar ingen roll hur många läkare Nea träffar, som undersöker henne, skickar henne till röntge...

Presentation

Nytt år, ny blogg, nya tag :)
Jaha här kommer mitt liv att komma ner på print, mina tankar och känslor oavsett vad någon har att säga om den saken....Bara att gilla läget :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Andras Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards