Anch The One And Only

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2012

Äntligen har vi flyttat :)

Av Anch - 28 augusti 2012 16:10

Jepp nu har vi äntligen flyttat å har börjat komma på plats i den nya lägenheten, känns super skönt och vi trivs jätte mycket allihopa.

Barnen har börjat ny skola och som der verkar så trivs dem jätte bra i sina nya klasser.

Barnen har blivit mycket gladare och lugnare, speciellt Lennea vilket för oss känns jätte bra :)

 

Lennea har fortfarande problem med sin höft men vi har fått tid till en specialist den 18/9 så det är bara att hålla tummarna för att vi får en lösning på hennes problem nu.

Vi var tvugna att åka in akut med henne förra veckan eftersom hon ramlade på skolan och slog i höften och inne på akuten blev hon undersökt men dem gjorde inget eftersom att vi redan har en tid in till specialisten, det enda läkaren gjorde var att skriva en lapp för att försöka skynda på det hela lite.

Han hittade dessutom en inflammation i hö knää pga felbelastning så nu blir hon insmord med zon gel för att försöka hämma inflammationen.

Läkaren upptäckte även att hon har ont i bäckenet så vi får ju se var denna historia kommer att sluta.

Lennea har börjat vänja sig med att hon inte kan göra som alla andra och hon tror att hon aldrig kommer att bli bra. Vi försöker att hålla modet uppe om att allt kommer att lösa sig men det är absolut inte lätt.

Hon fick värktabletter som hon skulle äta tills det slutade göra ont men vi har varit tvugna att avbryta behandlingen pga att hon fick en allergisk reaktion på tabletterna.

 

Själv söker jag jobb för fullt å förhoppningsvis så släpper det väl snart så man kan få komma igång å göra något på dagarna mer än att bara gå hemma, fast just nu har det varit ganska skönt att gå hemma för då har jag hunnit med att fixa iordning med allt här hemma och packa upp en massa lådor :)

 

Nej nu ska jag sätta igång med middagen :)

 

Puss å kram :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anch - 3 december 2012 13:13

Som sagt har väl helt glömt bort att jag har en blogg då men kan ju uppdatera lite om vad livet har gett sedan jag skrev sist :)   Har varit till sjukan ytterligare gånger med Nea å hennes ben, börjar vara skapligt trött på att aldrig få några ra...

Av Anch - 12 oktober 2012 10:19

Sedan vi gifte oss :) Det har varit 10 år av upp å ner men dem goda stunderna överväger dem "dåliga".   Vi har gått igenom praktist taget allt å vi har kommit ut som vinnare på andra sidan :) Det finns många som har försökt sätta käppar i hju...

Av Anch - 27 september 2012 08:37

Som sagt igåt fick vi ju veta att dem hade sett en förändring på Neas röntgenbilder som ska vidare undersökas. Vi var även till VC iom att vi hade fått en tid dit för att träffa läkaren som kommer att vara " sambandscentralen" för allt.   Det b...

Av Anch - 26 september 2012 12:43

Japp idag fick vi brev från läkaren ang Neas höft och problemen med den. Som jag skrivit tidigare så har hon gått med detta i 2 år och läkarna har inte hittat något fel fast dem ser att det är något fel men nu har dem ÄNTLIGEN hittat felet. Det s...

Av Anch - 18 september 2012 22:43

Ja så har vi fått ytterligare en läkartid till Nea, ytterligare en läkare att förklara situationen för... Detta håller på å gå oss alla på nerverna, det spelar ingen roll hur många läkare Nea träffar, som undersöker henne, skickar henne till röntge...

Presentation

Nytt år, ny blogg, nya tag :)
Jaha här kommer mitt liv att komma ner på print, mina tankar och känslor oavsett vad någon har att säga om den saken....Bara att gilla läget :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Andras Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards